Intresseanmälan jolleläger sommaren 2020

I sedvanlig ordning kommer det i sommar att anordnas seglarskola på Båtudden. Pga det stora intresset de senaste åren prövar vi precis som förra året att se om intresset räcker till två läger. Preliminärt skulle dessa äga rum måndagen den 20 juli till fredagen den 24 juli (v. 30) samt måndagen den 27 juli till fredagen 31 juli (v. 31). Beroende på intresse kommer både totala nybörjare samt de som redan idag är med på träningarna att erbjudas plats. Under lägret får deltagarna lära sig grunderna inom jollesegling på ett lekfullt sätt samtidigt som de träffar nya kompisar.

Rekommenderad ålder är 8-12 år och det enda egentliga kravet vi har är simkunnighet minst 200m. Seglarskolan ges i daglägerform måndag till fredag och som vårdnashavare antas man kunna lämna sitt barn på morgonen och hämta det på eftermiddagen. Utöver detta behöver vi hjälp med matlagning för barnen. Det brukar bli så att man som vårdnadshavare får delat ansvar för maten en utav dagarna då man alltså blir kvar på plats och lagar mat i köket på Båtudden. Lägret utgår från Båtudden, Löt varje morgon med start 9:00 och slut 16:00.


Lägeravgiften är 2000 kr per barn och vecka och då ingår ett juniormedlemskap i Strängnäs Segelsällskap året ut (man får alltså deltaga på höstens jolleträningar utan extra kostnad).

Anmäl ert intresse till nils.daniel.lindblad@gmail.com .
Ange barnets namn, personnummer och hemkommun (barn hemmahörande i Strängnäs kommun har förtur) samt mailadress och telefonnr till vårdnashavare. Ange även vilken av veckorna 30 eller 31 som är av intresse eller om båda fungerar. Intresseanmälan är ej bindande men först till kvarn gäller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.