Vill du hjälpa till med bidragsansökningar och finansiering?

Under de kommande åren har Sällskapet behov av att underhålla och reparera en hel del av våra anläggningar. De största kostnaderna kommer att finnas på Askholmen. Redan inför 2020 så justerades våra avgifter och en del kostnader har bantats för att få mer pengar i kassan.

Vi ser dock redan idag att dessa åtgärder inte kommer att räcka för att finansiera alla investeringar i den takt som de behöver genomföras. Vi behöver både söka bidrag från fonder och stiftelser till de olika renoveringar som kommer att genomföras, samt prata med långivare om bra villkor.

I dagsläget har Christer Killgren från Askholmsgruppen och Tommi Rotonen från styrelsen börjat med detta, men då det finns en hel del annat att planera och arbeta med så tror vi att det kan vara bra att sätta ihop en egen liten grupp som kan syssla med detta under det kommande året. Vi tror att det kommer att bli ganska mycket administrativt räknande och skrivande, så det är bra om du är genuint intresserad av detta. Givetvis räknas dessa insatser in som arbetsplikt.

Tror du att du skulle kunna bidra? Eller har du tips på någon inom klubben som skulle passa perfekt? Kontakta då Tommi, sekreterare@strangnassegelsallskap.se, 070-6059350.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.