Kvinnliga seglare, se hit!

Foto: Daniel Stenholm

Vi i Allsvenskanlaget söker med ljus och lykta efter kvinnliga seglare som vill komplettera vårt roliga lag inför säsongen 2021. Vi är ett glatt och kunnigt gäng som bara längtar efter att få dela roliga seglingsupplevelser, gemenskap och spännande tävlingar med dig! Kravet på antal kvinnor i besättningen har dubblerats till denna säsong så vi riskerar att förlora vår plats i tävlingen som vi kämpat hårt för att behålla, om vi inte kan svara upp till kraven. Det är förstås kul att man försöker få in fler tjejer/kvinnor i kappseglingen men just nu riskerar vi att inte få ihop ett lag. Det vore supertråkigt eftersom Allsvenskan i segling erbjuder en enorm chans till att utvecklas i sitt seglande, oavsett vilken nivå man befinner sig på och ger en chans till att röra sig bland Sveriges bästa seglare i en spännande, fartfylld och utvecklande miljö. Det finns stora möjligheter att utforma det egna deltagandet i tävlingen efter vad som passar en själv bäst. Möjligheterna att damma av gamla kunskaper, vässa befintliga eller utveckla helt nya är stora. Allt i en miljö av välkomnande gemenskap, svettig laganda, stort kunnande och många skratt!

Om du blir det minsta nyfiken, så tveka inte att höra av dig till antingen mig, Svala Firus Waltersson på svalafirus@gmail.com och/eller Facebook/messenger eller samordnare för Allsvenskan, Peter Bamforth på  Peter.Bamforth@outokumpu.com för att veta mer. Hör gärna av dig så fort som möjligt eftersom anmälningstiden går ut i slutet på februari.

Om du själv inte tillhör målgruppen men känner en kvinna som seglar – tipsa gärna. Tillsammans ser vi till att hålla Strängnäs kvar i Allsvenskan!

Passar även på att tipsa om min nystartade facebookgrupp “Kvinnor som seglar – Strängnäs med omnejd”.

/
Svala Firus Waltersson

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.