Lyckat höstmöte

Årets Höstmöte den 17 November var både välbesökt och lyckad. Valberedningen hade gjort ett bra jobb och 2013 besättning av funktionärer ser väldigt bra ut. Karl-Åke Borg tar över sekreterarposten från Jonas Larsson. Vår kassör Bengt Löfgren kommer att få hjälp av en ny vice kassör, Taina Sunnarborg. Slipgruppen har efter nästan ett års vakans fått en ny gruppledare, Fredrik Bernström. En hel del andra ny- och omval har även gjorts i grupperna efter valberedningens förslag, vi uppdaterar hemsidan med aktuella personer vid nyårsskiftet. Några platser i grupperna kvarstår dock som vakanta, ett perfekt tillfälle för dej som vill lära känna mer människor i Sällskapet.
Efter mötet blev det trevligt mingel i mässen där festgruppen serverade varmkorv och kaffe.

Bilder: Kenneth Hammarström.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.