“Mål100” – Vår historia sammanställs

IMG_3588bInför Sällskapets 100-årsjubileum, 2019, har Kommunikationsgruppen dragit igång ett projekt för att samla och katalogisera våra arkiv. Projektet har fått namnet “Mål 100”. Vi kommer att samla ihop bilder, texter, urklipp, filmer och annan material. En viktig del av projektet är att katalogisera materialet, så att vi vet vad som finns att tillgå. Vi kommer även att fundera på hur vi på bästa sätt sparar våra tillgångar inför framtiden, någon gång kommer ju klubben att fylla 150 år, eller hur?

Har du något som du skulle vilja dela med dej av? Både nytt och gammalt är av intresse. Vi saknar särskilt material från 80- och 90-talen.  Om du vill behålla originalmaterialet så kan vi se till att kopiera det på lämpligt vis.

Kontakta Tommi, info@strangnassegelsallskap.se, 070-6059350

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.