Startskott, arbetsplikt?

Ett trevligt sätta att utföra sin arbetsplikt på är att vara på sjön, och varför inte då bistå kappseglarna i en startbåt?

Inför sommarens kappseglingar bjuder kölbåtsgruppen in alla som är intresserade av och intresserade av att i framtiden vilja vara med och kappsegla eller bistå vid kappsegling. Vi bjuder inte bara på fika den här kvällen utan går även igenom hur start och målprocedurer går till, genomgång av startbåt och hur klockan och portföljen fungerar. Detta för att alla som vill vara med ska känna sig trygga med utrustningen och rutiner.

 
Tid och plats: Onsdagen den 2/5 kl18:00 i klubbhuset i Löt
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.