Välkomna på jolleträning från och med måndagen den 7/5

Till helgen sjösätts jollerampen och måndagen därpå, den 7/5 drar jolleträningarna igång på Båtudden vid Löt. Nytt för i år är att träningen är flyttad till just måndagar till skillnad från tisdagar som vi haft tidigare år. Träningarna kommer att äga rum varje måndag (förutom den 21/5 om inte annan tränare kan hittas till det datumet) fram till sommaren enligt tidsschemat nedan.

Jollegaraget kommer att låsas upp ca kl 17:15. Därefter, ca kl 17:40,  har vi en kort samling där vi går igenom tanken med dagens träning och senast kl 18 är vi ute på vattnet. Tänk på att försöka dyka upp i god tid så att ni hinner rigga båtarna, byta om och ändå vara på vattnet kl 18.

Tänk på att det är kallt i vattnet! Vi kommer hålla oss nära bryggan på Löt hela träningen men bra kläder och ombyte är nödvändigt. Bäst är en riktig torrdräkt eller våtdräkt (billiga och bra finns att köpa hos diverse sportaffärer, exempelvis xxl.se) men det går bra med vanligt underställ/mjukiskläder under ett vanligt regnställ. Gummistövlar eller våtdräktsskor är bra men vanliga gympadojor är väldigt kalla om de blir blöta. Ha med torrt ombyte och handduk som lämnas i omklädningsrummen på land. Glöm inte flytvästen (även om vi har lånevästar i klubbhuset om någon skulle glömma).

Väl mött på måndag!
/
Erik Waltersson – gruppledare Jollesektionen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.