Inbjudan från SS Aros

Hej alla båtklubbar i Västra Mälaren

Vi i Segelsällskapet Aros i Västerås anordnar en kappsegling lördagen den 1 september vid vår klubbholme Rågsäcken. Vi tycker det vore trevligt att få deltagare från era klubbar också och hälsar er därför mycket välkomna till oss.

Se bilaga!

När kappseglingen är slut så tänder vi grillen och det finns det möjlighet att köpa hamburgare, korv och dryck. På kvällen har vi kräftknytis och alla som vill stanna kvar är välkomna att göra det och tar med sina egna kräftor eller annat ätbart. Vi har också ett band, “Jans frestelse”, som spelar upp till sång och dans, och de brukar vara mycket uppskattade.

Jag är tacksam om ni kan vidarebefordra informationen till era medlemmar och jag hoppas att många är intresserade att komma till oss. Det kan vara lämplig träning inför Höstkroken som äger rum lördagen efter den 8 september och som anordnas av WSS.

Ha en fortsatt bra båtsommar.

VÄLKOMNA TILL RÅGSÄCKEN

med vänlig hälsning

Eva Stenström

ordförande i Segelsällskapet Aros

0760-440 863

 

För program och senaste Info se SS Aros hemsida

Augustisegling&Kräftknytis 180901.pdf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.