Jolleläger i löt denna vecka. OBS! Användning av mastkranen och upptagning förbjuden.

Denna vecka är det jolleläger på Båtudden i Löt. Årets läger är hittills en stor succé och det är tio glada barn som har roligt på sjön tillsammans medans de lär sig att hantera en optimistjolle. Dagarna har varit fyllda med bland annat bad, segling, kurragömmalekar och pannkakor. Barnen kommer hem med leenden som börjar vid styrbord öra och slutar vid babord öra någonstans.

På förekommen anledning vill jag i och med detta inlägg passa på att påminna om att all använding av mastkranen och all upptagningsverksamhet är förbjuden samtidigt som jolleverksamheten pågår. Vi vill inte ha några tappade skruvmejslar ifrån mastkranen eller dylikt när vi har lekande barn nedanför.

Jollelägret pågår denna vecka måndag till fredag kl 9-16 och under hösten kommer vi ha träningar med största sannolikhet på måndagar ca kl 17-20. Behöver ni använda någon av kranarna eller sjösättningsrampen gör ni det på andra tider än dessa.

Hälsningar
/
Erik Waltersson

Gruppledare jollegruppen

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.