Röka ström åter utprickad

Efter några års frånvaro är den östra farleden genom Röka ström åter utprickad. Ett stort arbete har genomförts av farledskomittén i Mälarens båtförbund, delvis i samarbete med några medlemmar från SSS. I framtiden kommer även Mälarens BF att ha ansvaret för farleden.
Sjömärkena är redan på plats, och om ett tag kommer även sjökorten att uppdateras. Enligt uppgift är det inte svårt att hitta vägen genom farleden, men vi ber alla att observera att alla sjömärken står inte på samma plats som de gjorde innan farleden avvecklades för tre år sedan.

Farleden djup är 2,2m.

Mer information: http://www.malarensbf.se/rokastromsleden-uppstar-2-2-2/

Bilden är från 2016.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.