Höstens upptagningar

Nu är höstens upptagningslistor på plats i skåpet. Första upptagning är nu på lördag den 7 september kl 8.00. Vi kommer sedan ha ytterligare 5 lördagar.

Inför upptagningen av era båtar så ska er plats vara rensad. Fram t o m den 9 september har vi en container på plats för ris och virke. Inget annat får läggas i den containern. Sen finns även ordinarie container på plats.

Är inte er plats rensad vid upptagning, så kommer inte Slipgruppen ta upp er båt. Så ta nu tillfälle i akt inför upptagning och rensa er plats. Oljor, batterier och annat miljöfarligt avfall får ni ta till kommunala återvinningsplatser.

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.