Årets seglingsprogram

Kölbåtsgruppen har fastställt årets seglingsprogram. En gammal klassiker, Selaön runt, återkommer – nu i augusti. Vi kan även se framemot 5 delseglingar i både Vår- och Höstcup, Nationaldagsseglingen, RagataRace, Askholmseglingen och inte minst säsongens slutpunkt Slutseglingen. Alla våra egna seglingar hittar du i kalendern.

För den som vill tävla i Mälaren så kan vi även tipsa om Kungsörs seglingssällskaps 100 års Jubileumssegling den 24 maj, Svearnas Sunbyholmsregatta den 14 juni, Svearnas ordinarie & Lagkappen den 23 augusti och sist och inte minst WSS Höstkroken som i år seglas den 13 september.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.