Ny uppdatering kranreparation 2019-05-14

Kranen håller nu på att repareras, tyvärr hittade dom lite mer delar som behöver bytas. Dessa delar är beställda och kommer hem under onsdagen 2019-05-15. Planerade ordinarie sjösättning 2019-05-15 blir tyvärr inställd. Dom som är uppsatta på den listan kommer att erbjudas en ny tid så fort som möjligt. Vi planerar fortfarande att köra sjösättning nu på Lördag den 18 Maj kl 8.00. De som i första hand får tid då kommer att informeras om det via sms. Vi återkommer med mer information här på hemsidan. Vi återkommer här när kranen får börja köras. Sjösättning av J70 inför Allsvenskan kommer att göras med kranen. Nästa uppdatering kommer under morgondagen 2019-05-15.

Vid frågor är det bara att kontakta Mattias Cederholm, slipgruppen slip@strangnassegelsallskap.se

076-1180743

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.