Uppdatering kranreparation 2019-05-15

Idag har reparatörer bytt ut trasiga delar och åtgärdat kranen. Vi har gjort något provlyft och vi kommer att göra vissa korrigeringar och provlyft under morgondagen. Under fredag kommer besiktning av kranen ske. Vi håller nu tummarna för att besiktningen blir godkänd. Vi planerar därför att utföra planerad sjösättning nu på lördag 2019-05-18 kl 8.00. Vi kommer att återkomma under morgondagen 2019-05-16 med sjösättningslista. Ingen får göra några egna sjösättningar innan slipgruppen återkommer med godkännande.

Vid frågor är det bara att kontakta Mattias Cederholm, slipgruppen slip@strangnassegelsallskap.se

076-1180743

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.